De gehele collectie vind je op instagram en facebook story’s – OP =OP – laatste kans t/m maandag 31 oktober.

Opheffingsuitverkoop premium titanium sieraden

πŸ€‘ De grote sale is verlengd!!

πŸ’› Dit zijn de laatste dagen dat er bij Sparkling met titanium sieraden wordt gewerkt omdat we vanaf 1 november exclusief met gouden sieraden werken. Omdat er nog een gigantisch assortiment premium titanium sieraden ligt, krijg je nu tot en met maandag 31 oktober 25% korting op alle titanium topjes en ringen!

πŸ›οΈ Waarom wil je dit niet missen?
*Deze sieraden zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een super gladde afwerking waardoor ze super comfortabel dragen.
*Ze zijn geschikt bij een nikkel allergie
*Ze verkleuren niet, zijn watervast en de zirconia’s / edelstenen zullen ook niet uitvallen of verkleuren
*Je hebt twee jaar garantie, ook als ze uit het assortiment zijn

πŸ‘‚ Met 25% korting kun je genieten van uitstekende kwaliteit voor een super klein prijsje πŸ˜€ Heb je je earparty al een tijdje een upgrade willen geven? Dat kan nu met 25% korting!

🌈 Op verzoek kun je de sieraden tegen kleine meerprijs laten anodiseren in een kleur naar keuze. In deze link lees je meer over anodiseren. 

Hoe gaat het in zijn werking?

πŸ“± Omdat er zoveel meer sieraden zijn dan dat er in de webshop staan heb ik ze allemaal in facebook en instagram story’s gezet zodat je daar rustig door kunt bladeren. Zie je iets dat je wilt? Stuur me een whatsapp met het nummer en aantal van het sieraad/de sieraden die je wilt hebben.

πŸ”— Ik stuur je vervolgens een link om de sieraden te bestellen. Zodra deze betaald zijn, worden ze apart gelegd voor je en begin volgende week komen ze jouw kant op.

πŸ’» Op deze pagina kun je een klein deel van de titanium sieraden bekijken, staat je droom sieraad/sieraden hier tussen? Dan kun je hem meteen via de webshop bestellen. De korting is daar al toegepast.

❕ Let op, er gelden aangepaste leveringsvoorwaarden.
* Retourneren en als het mogelijk is ruilen kan binnen één week (ipv de gebruikelijke 30 dagen) omdat dit de laatste collectie is.
* Retourneren kan alleen zolang de verzegelde verpakking niet verbroken is (geen uitzonderingen vanwege hygiΓ«nische redenen)
* Geanodiseerde sieraden zijn speciaal gemaakt voor jou en kunnen om deze reden niet meer geretourneerd of geruild worden.

❓ Heb je vragen of kom je er niet uit? Stuur me een appje en ik kijk met je mee πŸ™‚

Niets gevonden.
Niets gevonden.
Vragen? Stuur een appje