op=op

  1. Home
  2. op=op

Helaas, je bent te laat..

Na kerst zijn ze niet meer te koop en dan kun je hier alleen nog terecht voor al je premium oorpiercings. Wil je meer weten over de veranderingen naar Oorpiercing Boutique Sparkling Piercings? Lees er hier alles over www.sparklingpiercings.nl/blog/de-oorpiercing-boutique.

Filters
Filters

Een helix piercing zit bovenin je oor. Of eigenlijk langs de rand van de oor, hij kan ook halverwege je oor zitten (lage helix). Er zijn vele variaties mogelijk.

Het is verstandig om deze piercing te laten piercen en niet te laten ‘schieten’. Als je wilt weten waarom precies dan kun je hier alles lezen over schieten vs piercen.

De genezing van een helixpiercing duurt gemiddeld drie tot negen maanden, en zo lang de piercing nog niet genezen is het niet slim om hem te wisselen, tenzij je huidige piercing voor problemen zorgt.

Helix Piercing, Piercing laten zetten, Helix piercing kopen, Piercing laten zetten in Breda, oorpiercing, oorbel, piercingsieraad, helixring, helixpiercing, piercingshop Breda, piercing webshop, online piercings kopen

Vragen? Stuur een appje