op=op

  1. Home
  2. op=op

Shop piercings met korting!

Al deze sieraden gaan, met korting, uit het assortiment. Tot kerst 2021 kun je deze sieraden alleen nog online kopen. Het is niet meer mogelijk om ze in de pierceshop te laten wisselen of mee gepierced te worden.

Na kerst zijn ze niet meer te koop en dan kun je hier alleen nog terecht voor al je premium oorpiercings. Wil je meer weten over de veranderingen naar Oorpiercing Boutique Sparkling Piercings? Lees er hier alles over www.sparklingpiercings.nl/blog/de-oorpiercing-boutique.

Houd er aub rekening mee dat ik alles (de webshop én de pierceshop) alleen doe en dat het een paar werkdagen kan duren voordat je bestelling verzonden wordt. Ook kan het zijn dat er bepaalde sieraden uitverkocht zijn die nog wel online staan. Ik probeer alles zo goed mogelijk bij te houden en mocht dit onverhoopt gebeuren dan zal ik hierover altijd een bericht sturen en meedenken naar een leuke vervanger.

koopje piercing piercings blackfriday blackfridaydeals shopmetkorting korting goedkope piercings op=op

Filters
Filters

Een helix piercing zit bovenin je oor. Of eigenlijk langs de rand van de oor, hij kan ook halverwege je oor zitten (lage helix). Er zijn vele variaties mogelijk.

Het is verstandig om deze piercing te laten piercen en niet te laten ‘schieten’. Als je wilt weten waarom precies dan kun je hier alles lezen over schieten vs piercen.

De genezing van een helixpiercing duurt gemiddeld drie tot negen maanden, en zo lang de piercing nog niet genezen is het niet slim om hem te wisselen, tenzij je huidige piercing voor problemen zorgt.

Helix Piercing, Piercing laten zetten, Helix piercing kopen, Piercing laten zetten in Breda, oorpiercing, oorbel, piercingsieraad, helixring, helixpiercing, piercingshop Breda, piercing webshop, online piercings kopen

Menu
Vragen? Stuur een appje