Klik ring volledige strass

  1. Piercings
  2. Helix Piercings
  3. Klik ring volledige strass

Zoek je iets fijntjes maar wel met een mooie sparkle om je earparty compleet te maken? Dan zijn dit de ideale eyecatchers.

Vanaf 55.00

Klik ring volledige strass

Een van de populairste modellen is er nu ook in titanium. Ideaal als je makkelijk reageert op verschillende materialen of als je een nikkelallergie hebt. Deze handige klikringen zitten rondom vol met hele fijne zirconia’s van slechts 1 mm. Hierdoor oogt de ring mooi fijntjes. Door de vele diameters is ie geschikt voor zowel, tragus, helix, rook en conchpiercing. Ook in oorlellen zullen deze ringen geweldig staan.

Dit model heeft zwarte zirconia’s en hij is ook verkrijgbaar met witte zirconia’s. Doordat de ring een kliksysteem heeft die met een scharnier werkt kun je de ring makkelijk open trekken,  de ring in je piercing doen en weer vastklikken. Ook heeft dit als voordeel dat de ruimte om de piercing in te doen groot genoeg is om de ring makkelijk in te doen.

Deze piercing is niet geschikt om in genezende piercings te dragen. Doordat de ruimte voor de zirconia’s uitgeslepen is, is de kant met strass stenen net zo dun als het draagvlak van de ring. Hierdoor kan de ring makkelijker ronddraaien. Als je piercing al lang genezen is merk je hier meestal niks van maar als ie nog niet helemaal genezen is van binnen dan kan het wel gaan irriteren. Geduld is een schone zaak maar dan heb je ook wat.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Handig kliksysteem voor een makkelijke wissel
  • Prachtige bling door premium zirconia’s
  • Verkrijgbaar in veel verschillende maten
  • Kies voor een andere kleur door het titanium te laten anodiseren
  • Glad afgewerkt om irritatie te voorkomen

Omdat de ring van titanium gemaakt is is het ook mogelijk om hem te anodiseren in vele verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld een gele tint, rozige tint of bijvoorbeeld paars, groen, brons en blauw.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Kleur: Zilver
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Nee
Strass soort: Swarovski zirconia
Kleur strass: zwart

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje