Klik ring swarovski strass

  1. Piercings
  2. Klik ringen
  3. Klik ring swarovski strass

Zoek je wat bling voor je neusring? Met deze vijf Swarovski® zirconia’s in een handige klikring versier je je neus met de nodige bling.

Vanaf 17.50
Wissen

Klik ring swarovski strass

Kan je neus wel wat sparkle gebruiken? Met deze handige klikring met vijf fijne Swarovski® zirconia’s aan de zijkant geef je je neus een rij met sparklende strass stenen om naar te kijken. Verkrijgbaar in verschillen de kleuren en diameters. De Swarovski zirconia’s zitten op het scharnier gedeelte waardoor je nog genoeg ruimte over hebt om het ringetje comfortabel te dragen. De buitenste twee steentjes zijn iets kleiner dan de middelste drie waardoor ie van dun, naar iets dikker, naar dun overloopt.

De goudkleurige ring is gemaakt van chirurgisch staal en heeft een stevig PVD coating. Deze coating is van super kwaliteit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Doordat de ring een kliksysteem heeft die met een scharnier werkt kun je de ring makkelijk open trekken, de ring in je piercing doen en weer vastklikken. Ook heeft dit als voordeel dat de ruimte om de piercing in te doen groot genoeg is zodat je de ring niet eerst open hoeft te buigen en vervolgens weer dicht moet drukken voordat het balletje ertussen geklemd kan worden zoals bij andere piercing ringen.

Deze piercing is niet geschikt om in genezende piercings te dragen. De kant met de Swarovski® zirconia’s is bijna net zo dun als het draagbare gedeelte en daarom kan het voorkomen dat ie rond gaat draaien. Als je piercing al lang genezen is merk je hier meestal niks van maar als ie nog niet helemaal genezen is van binnen dan kan het wel gaan irriteren. Geduld is een schone zaak maar dan heb je ook wat.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Handig kliksysteem voor een makkelijke wissel
  • Chirurgisch stalen basis dus geen mysterieuze materialen die kunnen irriteren
  • Prachtige eyecatcher door de Swarovski® zirconia’s
  • Verkrijgbaar in veel verschillende maten
  • Glad afgewerkt om irritatie te voorkomen

Specificatie

Materiaal: Chirurgisch Staal
Dikte: 1.0 mm
Strass soort: Swarovski zirconia
Materiaal: Chirurgisch Staal
Dikte: 1.0 mm
Strass soort: Swarovski zirconia

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje