Klik ring swarovski strass

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Klik ring swarovski strass
Deze handige klikringen hebben vijf fijne Swarovski® zirconia’s in drie verschillende maten. Hierdoor lijkt ie in het midden iets dikker dan aan de zijkanten. Door de vele diameters is ie…
Vanaf 17.50
Wissen

Klik ring swarovski strass

Deze handige klikringen hebben vijf fijne Swarovski® zirconia’s in drie verschillende maten. Hierdoor lijkt ie in het midden iets dikker dan aan de zijkanten. Door de vele diameters is ie geschikt voor zowel, tragus, helix, rookpiercings. Ook in oorlellen zullen deze ringen geweldig staan.

Doordat deze ringen een kliksysteem hebben en met een scharnier werken kun je de ring makkelijke open trekken,  de ring in je piercing doen en weer vastklikken. Ook heeft dit als voordeel dat de ruimte om de piercing in te doen groot genoeg is zodat je de ring niet eerst open hoeft te buigen en vervolgens weer dicht moet drukken voordat het balletje ertussen geklemd kan worden.

Deze piercing is niet geschikt om in genezende piercings te dragen. De kant met de Swarovski® zirconia’s is bijna net zo dun als het draagbare gedeelte en daarom kan het voorkomen dat ie soms wat rond draait. Als je piercing al lang genezen is merk je hier meestal niks van maar als ie nog niet helemaal genezen is van binnen dan kan het wel gaan irriteren. Geduld is een schone zaak maar dan heb je ook wat.

De ring is gemaakt van chirurgisch staal en de goud en rose goudkleurige ringen hebben een stevige PVD coating. Deze coating is van super kwaliteit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Alle voordelen op een rijtje

  • Handig kliksysteem voor een makkelijke wissel
  • Chirurgisch stalen basis en geen mysterieuze materialen met bijvoorbeeld koper die makkelijk irriteren
  • Prachtige bling door Swarovski® zirconia’s
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Chirurgisch Staal
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Nee
Diameter: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm
Strass soort: Swarovski zirconia
Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Chirurgisch Staal
Geschikt voor: Conch, Helix, Lip, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Nee
Diameter: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm
Strass soort: Swarovski zirconia

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje