Klik ring segment titanium

  1. Piercings
  2. Klik ringen
  3. Klik ring segment titanium

Ben je op zoek naar goede kwaliteit, draagcomfort en een handig systeem voor de wissel? Dan zijn deze fijne klikringen ideaal.

14.95
Wissen

Klik ring segment titanium

Ben je gevoelig voor nikkel of heb je snel een geïrriteerde piercing? Kies dan voor goed afgewerkte titanium sieraden zoals deze klik ringetjes. Doordat deze ring een vaste kant heeft kun je de andere zijde er makkelijk in-klikken. Geen geklooi meer met allerlei tangen en toch het mooie effect van een segment ring! Deze dunne maat is ideaal voor de oorlel en neus.

Heb je je piercing pas een paar maanden of is deze nog niet helemaal genezen? Wacht dan nog even met het dragen van (deze) ringetjes. De vorm van een ring kan voor irritatie zorgen bij niet genezen piercings, zeker omdat deze zo dun zijn en zeker bij de kleine diameters. Ook is het aan te raden om de scharnier waarmee je het ringetje open en dicht klikt uit de buurt van je gaatje te houden door hem naar beneden te draaien. Ondanks dat deze klikringen zo zijn gemaakt dat ze goed aansluiten zit er altijd een klein gleufje wat zou kunnen irriteren als het wondje nog niet genezen is.

Alle voordelen op een rijtje

  • Handig kliksysteem voor een makkelijke wissel
  • Gemaakt van titanium en geen mysterieuze materialen die makkelijk irriteren
  • Tijdloos en subtiel, past bij vele looks
  • Verkrijgbaar in vele diameters

Specificatie

Dikte: 1.0 mm
Geschikt voor: Neus
Materiaal: Titanium
Dikte: 1.0 mm
Geschikt voor: Neus
Materiaal: Titanium

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje