Klik ring segment titanium

  1. Piercings
  2. Septum piercings
  3. Klik ring segment titanium

Ben je op zoek naar goede kwaliteit, draagcomfort en een handig systeem voor de wissel? Dan zijn deze fijne klikringen ideaal.

14.95
Wissen

Klik ring segment titanium

Ben je op zoek naar een segment ring die je zelf kunt wisselen? Dan heb je hem gevonden. Hij is er in verschillende diameters. Door het handige kliksysteem heb je geen tangen nodig om hem te openen of te sluiten. Deze gladde piercing ring past in vrijwel iedere piercing van 1,2 mm. Hij past bij iedere stijl en is goed te combineren met allerlei andere sieraden en outfits.

Doordat deze ring een kliksysteem heeft en met een scharnier werkt kun je de ring makkelijke openen,  de ring in je piercing doen en weer vastklikken. Ook heeft dit als voordeel dat de ruimte om de piercing in te doen groot genoeg is zodat je de ring niet eerst open hoeft te buigen en vervolgens weer dicht moet drukken voordat het balletje ertussen geklemd kan worden. Geen geklooi meer met allerlei tangen en toch het mooie effect van een segment ring.

Heb je je piercing pas een paar maanden of is deze nog niet helemaal genezen? Wacht dan nog even met het dragen van (deze) ringetjes. De vorm van een ring kan voor irritatie zorgen bij niet genezen piercings, zeker bij de kleinere diameters. Ook is het aan te raden om de scharnier waarmee je het ringetje open en dicht klikt uit de buurt van je gaatje te houden door hem naar beneden te draaien. Ondanks dat deze klikringen zo zijn gemaakt dat ze goed aansluiten zit er altijd een kleine oneffenheid die zou kunnen irriteren als het wondje nog niet genezen is.

Alle voordelen op een rijtje

  • Handig kliksysteem voor een makkelijke wissel
  • Gemaakt van titanium en geen mysterieuze materialen die makkelijk irriteren
  • Tijdloos en subtiel, past bij vele looks
  • Verkrijgbaar in vele diameters

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Geschikt voor: Conch, Daith, Helix, Lip, Oren, Rook, Septum, Smiley, Tragus, Wenkbrauw
Geschikt voor piercen: Nee
Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Geschikt voor: Conch, Daith, Helix, Lip, Oren, Rook, Septum, Smiley, Tragus, Wenkbrauw
Geschikt voor piercen: Nee

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje