Klik ring segment

  1. Piercings
  2. Klik ringen
  3. Klik ring segment

Fijne, subtiele neusringetjes met een handig kliksysteem. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vanaf 9.95
Wissen

Klik ring segment

Ben je op zoek naar een subtiele neusring die je wel meteen ziet zitten? Dan heb je hem gevonden. Hij is er in de kleuren zilver, geelgoud, rosegoud en zwart en in verschillende diameters. Door het handige kliksysteem heb je geen tangen nodig om hem te openen of te sluiten. Al deze klikringen zijn gemaakt van chirurgisch staal en de gekleurde ringen hebben een PVD coating. Deze coating is van super kwaliteit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Heb je je piercing pas een paar maanden of is deze nog niet helemaal genezen? Wacht dan nog even met het dragen van (deze) ringetjes. De vorm van een ring kan voor irritatie zorgen bij niet genezen piercings, zeker omdat deze zo dun zijn en zeker bij de kleine diameters. Ook is het aan te raden om de scharnier waarmee je het ringetje open en dicht klikt uit de buurt van je gaatje te houden door hem naar beneden te draaien. Ondanks dat deze klikringen zo zijn gemaakt dat ze goed aansluiten zit er altijd een klein gleufje wat zou kunnen irriteren als het wondje nog niet genezen is.

Ps de zilverkleurige chirurgisch stalen klikringen gaan uit het assortiment. OP=OP. Wel blijven de titanium ringetjes in het assortiment.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Handig kliksysteem voor het openen en sluiten
  • Verschillende kleuren en maten voor iedere look
  • Glad afgewerkt voor extra draagcomfort
  • Goede kwaliteit dus lang plezier ervan

Specificatie

Dikte: 1.0 mm
Materiaal: Chirurgisch Staal
Geschikt voor piercen: Nee
Dikte: 1.0 mm
Materiaal: Chirurgisch Staal
Geschikt voor piercen: Nee

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje