Klik ring goud gevlochten

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Klik ring goud gevlochten

Simpel, tijdloos en handig, dat is deze 14K gouden gevlochten segment ring met klik-systeem. Je klikt hem open, doet ‘m in en klikt hem weer dicht. Easy as that.

115.00

Uitverkocht

Klik ring goud gevlochten

Deze 14K gouden piercing ring zorgt voor een mooie, tijdloze, subtiele look met net dat beetje extra in vergelijking met een gladde segment ring. Door het handige kliksysteem heb je geen tangen nodig om hem te openen of te sluiten. Geschikt voor verschillende oorpiercings en lippiercings maar ook voor septum, wenkbrauw en smiley zijn deze 14K gouden klikringen ideaal. Op het scharnier staat de opdruk 14K. Dit is de laatste ring van dit model en hij heeft een diameter van 8 mm.

Heb je je piercing pas een paar maanden of is deze nog niet helemaal genezen? Wacht dan nog even met het dragen van (deze) ringetjes. De vorm van een ring kan voor irritatie zorgen bij niet genezen piercings. Omdat het gevlochten motief niet veel dikker is dan het gladde stukje dat in je piercing gaat is het mogelijk dat ie rond wilt gaan draaien (vooral als je erop ligt), en zeker als je wondje nog niet genezen is kan dit voor irritatie zorgen. Check daarom regelmatig of ie nog goed zit.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Handig kliksysteem voor een makkelijke wissel
  • Goede kwaliteit dus lang draagplezier
  • Tijdloos en subtiel

Tip, heb je onze piercing hangers al gezien? Dit zijn hangertjes die je aan verschillende ringen kunt hangen om een nog uniekere look te creëren. Ideaal te combineren met deze klikringen.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 14K
Geschikt voor: Daith, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Nee
Diameter: 8 mm
Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 14K
Geschikt voor: Daith, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Nee
Diameter: 8 mm

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje