Klik ring dubbele strass rij

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Klik ring dubbele strass rij

Zoek je een handige klikring die echt wel op mag vallen en een mooie sparkle heeft? Bekijk dan deze ring met dubbele rij zirconia’s eens.

24.95
Wissen

Klik ring dubbele strass rij

Om deze handige klikring kom je echt niet heen! Ingelegd met niet één maar twee rijen zirconia’s steel je meteen de show. De strass rijen worden gescheiden door een dunne zilverkleurige lijn. De ring is voor de helft ingelegd met kleine zirconia’s en het overige stukje wat niet bij het scharnier hoort is zilverkleurig zonder steentjes. Op deze manier kun je ervoor kiezen om de ring te laten beginnen met alle sparkling zirconia’s of met eerst een stukje glad staal waarnaar vervolgens de strass stenen zichtbaar worden.

Doordat deze ring een kliksysteem heeft en met een scharnier werkt kun je de ring makkelijke openen,  de ring in je piercing doen en weer vastklikken. Ook heeft dit als voordeel dat de ruimte om de piercing in te doen groot genoeg is zodat je de ring niet eerst open hoeft te buigen en vervolgens weer dicht moet drukken voordat het balletje ertussen geklemd kan worden. Geen geklooi meer met allerlei tangen en toch het mooie effect van een segment ring.

Alle voordelen op een rijtje

  • Handig kliksysteem voor een makkelijke wissel
  • Volledig chirurgisch staal dus de ring kan niet verkleuren of afgeven
  • Echte eyecatcher met dubbele rij sparkles
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Specificatie

Materiaal: Chirurgisch Staal
Dikte: 1.2 mm
Strass soort: Cubic zirconia
Geschikt voor piercen: Nee
Materiaal: Chirurgisch Staal
Dikte: 1.2 mm
Strass soort: Cubic zirconia
Geschikt voor piercen: Nee

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje