Klik ring dubbele strass rij goud

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Klik ring dubbele strass rij goud

Zoek je een handige klikring die echt wel op mag vallen en een mooie sparkle heeft? Bekijk dan deze ring met dubbele rij zirconia’s eens.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Klik ring dubbele strass rij goud

Om deze handige klikring kom je echt niet heen! Ingelegd met niet één maar twee rijen zirconia’s steel je meteen de show. De strass rijen worden gescheiden door een dunne goudkleurige lijn. De ring is voor de helft ingelegd met kleine zirconia’s en het overige stukje wat niet bij het scharnier hoort is goudkleurig zonder steentjes. Op deze manier kun je ervoor kiezen om de ring te laten beginnen met alle sparkling zirconia’s of met eerst een stukje glad staal waarnaar vervolgens de strass stenen zichtbaar worden.

Doordat deze ring een kliksysteem heeft en met een scharnier werkt kun je de ring makkelijke openen,  de ring in je piercing doen en weer vastklikken. Ook heeft dit als voordeel dat de ruimte om de piercing in te doen groot genoeg is zodat je de ring niet eerst open hoeft te buigen en vervolgens weer dicht moet drukken voordat het balletje ertussen geklemd kan worden. Geen geklooi meer met allerlei tangen en toch het mooie ring.

De ring is gemaakt van chirurgisch staal en heeft een stevige PVD coating. Deze coating is van super kwaliteit zodat je er jaren mee vooruit kan.

Alle voordelen op een rijtje

  • Handig kliksysteem voor een makkelijke wissel
  • Chirurgisch stalen basis en geen mysterieuze materialen met bijvoorbeeld koper die makkelijk irriteren
  • Echte eyecatcher met dubbele rij sparkles
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Specificatie

Materiaal: Chirurgisch Staal
Dikte: 1.2 mm
Strass soort: Cubic zirconia
Geschikt voor piercen: Nee
Materiaal: Chirurgisch Staal
Dikte: 1.2 mm
Strass soort: Cubic zirconia
Geschikt voor piercen: Nee

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje