Klik ring 14k goud gevlochten

  1. Piercings
  2. Conch piercings
  3. Klik ring 14k goud gevlochten

Deze gouden klik ring met gevlochten motief is heel fijntjes voor als het van jou niet zo grof hoeft te zijn. Subtiel en tijdloos is hoe ik deze piercing ring zou omschrijven. Geschikt voor vele piercings.

99.50
Wissen

Klik ring 14k goud gevlochten

Super fijne 14K gouden klikring die iedere (oor)piercing net dat beetje extra zal geven. Door het handige kliksysteem hoef je niet moeilijk te doen met tangen of losse stukjes die in de wasbak verdwijnen. Je doet de ring in en klikt hem makkelijk weer dicht. Geschikt voor onder andere septumpiercing, verschillende oorpiercings, lippiercings en wenkbrauwpiercings. Er staat 14K gegraveerd op het boogje van de klikring.

Deze piercing is niet geschikt om in genezende piercings te dragen. Het gevlochten motief is bijna net zo dun als het sieraad zelf en daarom kan het voorkomen dat ie rond gaat draaien. Als je piercing al lang genezen is merk je hier meestal niks van maar als ie nog niet helemaal genezen is van binnen dan kan het wel gaan irriteren. Geduld is een schone zaak maar dan heb je ook wat.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Goud 14K
Geschikt voor: Conch, Gezicht, Helix, Lip, Oren, Rook, Tragus, Wenkbrauw

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Terug
WhatsApp
E-mail
Afspraak maken