Verzenden

  1. Home
  2. Klantenservice
  3. Verzenden

Alles over verzenden

Het is natuurlijk wel fijn om te weten wat je kunt verwachten als je een bestelling plaatst. Daarom leg ik hier uit hoe alles in zijn werking gaat. Maar eerst even de belangrijkste punten op een rijtje.

  • Bestellingen worden meestal binnen een a twee werkdagen op de post gedaan. Als je kiest om je piercings te laten anodiseren dan kan dit langer duren omdat ik daarvoor in de shop moet zijn en daar niet iedere dag ben, maar hierover hou ik je altijd op de hoogte.
  • De verzending gaat via PostNL en duurt over het algemeen een werkdag binnen Nederland en 2 a 4 werkdagen naar België. Het kan voorkomen dat de verzending iets langer duurt.
  • De meeste bestellingen worden verzonden in een bubbeltjes envelop of brievenbuspakketje die door de brievenbus past; je hoeft niet thuis te zijn om de zending in ontvangst te nemen. Als er iets onder de pakketpost valt dan staat dit duidelijk bij het product vermeld en dan ontvang je een track en trace om hem te volgen.

Brievenbuspost of toch een pakketje?
Zoals gezegd passen de meeste bestellingen door de brievenbus, zodat jij lekker je ding kunt doen en de bubbeltjes envelop of het brievenbuspakketje gewoon op de mat terug vind. Sommige producten (zoals bijvoorbeeld nazorg) passen niet door de brievenbus en worden via pakketpost verstuurd. Dit staat ook aangegeven en na verzending ontvang je een track and trace zodat je precies weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket bestelling (niet mogelijk met standaard verzending) naar een afhaalpunt ipv je thuisadres te laten sturen. Dan kun je hem zeker niet missen, maar vergeet hem niet binnen een week op te halen anders wordt ie weer teruggestuurd naar ons en zullen we helaas opnieuw de verzendkosten moeten doorberekenen.

Check je adres!
Check goed of je het juiste adres hebt opgegeven. Is er iets mis? Neem dan snel contact met ons op!

Alles over retourneren

Soms wil je een product retourneren. Misschien heb je je bedacht, heb je een cadeautje dubbel gekregen of is het toch niet helemaal wat je verwachtte. Laat de piercing in de verzegelde verpakking zitten en volg deze stappen om je geld terug te krijgen of om te ruilen.

Vragen? Stuur een appje