Retourneren

 1. Home
 2. Klantenservice
 3. Retourneren

Verkeerde maat, niet zoals je had verwacht of heb je je andere piercing weer teruggevonden? Geen probleem, je kunt de piercing(s) gewoon terug sturen, laat de zegel wel ongebroken anders is dit helaas niet meer mogelijk vanwege hygiënische redenen.

Hebben wij per ongeluk de verkeerde piercing opgestuurd of is er iets kapot aangekomen? Neem dan eerst even contact op voordat je iets terug stuurt.

Hoe werkt het retour sturen?

 1. Laat de piercing in de verzegelde verpakking zitten
 2. Bewaar de bubbeltjes envelop of pak de piercing zelf goed in tegen beschadiging
 3. Vul hier het online retourformulier in
 4. Doe de piercing samen met een briefje met je bestelnummer in de envelop
 5. Stuur de piercing binnen 30 dagen nadat je hem hebt ontvangen voldoende gefrankeerd retour naar Sparkling Piercings, Nijverheidssingel 397, 4811 ZZ, Breda.
 6. We sturen je een email wanneer je retourzending binnen is

 

1) alle piercings worden verzegeld naar je toe gestuurd. Zorg ervoor dat de piercing die je terug wilt sturen niet uit de verzegelde verpakking is gehaald. Vanwege hygiënische redenen kunnen we geen piercings retour nemen die uit de verzegelde verpakking zijn gehaald. Het kan zijn dat er meerdere piercings in een zakje zitten maar deze zijn altijd los van elkaar verzegeld. Degene die je wilt houden kun je los knippen zodat deze niet mee terug gestuurd wordt. Let er hierbij wel op dat je de zegel van de terug te sturen piercing niet verbreekt.

2) wij zorgen ervoor dat je bestelling netjes verpakt naar je toegestuurd wordt. Bij het retour sturen ben je zelf verantwoordelijk voor het netjes terug sturen naar ons. De makkelijkste manier is om onze verzendverpakking te hergebruiken. Als je hiervoor kiest zorg er dan wel voor dat je eigen adres niet meer leesbaar is dat ons adres duidelijk op de voorkant staat. Vergeet niet om de envelop voldoende te frankeren zodat ie hier goed aankomt.

5) De kosten voor een retourzending zijn voor je eigen rekening. Vaak is een postzegel voldoende maar op https://www.postnl.nl/tarieven kun je zien wat de verzendkosten zijn. Een bubbeltjes envelop valt onder de ‘brief-post’.

Geld terug of ruilen?

 • Je kunt ervoor kiezen om eenmalig een andere piercing teruggestuurd te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld een andere maat zijn maar kan ook een ander model zijn. Wil je hiervan gebruik maken dan kun je op het retourformulier aangeven wat je precies in de plaats wilt. Is er een prijsverschil dan nemen we contact op voor het restbedrag (voor de terug storting of bijbetaling).
 • Ook kun je ervoor kiezen om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen op de rekening waarmee betaald is. We zorgen ervoor dat het bedrag binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort wordt. Ook de kosten voor een standaard verzending wordt teruggestort maar eventuele upgrades zoals onder andere verzending met track en trace of aangetekende verzending worden niet teruggestort.

Alleen volledig ingevulde retour formulieren en ongeopende verzegelde verpakkingen worden in behandeling genomen.

Sparkling Piercings
Nijverheidssingel 397
4811 ZZ  BREDA

Vragen? Stuur een appje