Niet tevreden?

Ondanks dat ik mijn uiterste beste doe om alles zo goed en snel mogelijk te laten verlopen kan het voorkomen dat je niet (geheel) tevreden bent. Heb je een klacht of opmerking laat het dan weten en ik probeer het op te lossen. Wil je een product retour sturen lees dan onderaan verder.

Fout in de ontvangen producten

Oeps, heb ik een foutje gemaakt met je bestelling? Sorry, het kan weleens voorkomen dat je een verkeerde piercing ontvangt. Als dit het geval is neem dan eerst contact op voordat je de zending terug stuurt.

Mijn bestelling is kapot aangekomen

Ah, wat vervelend. Neem even contact op en we gaan het oplossen.

Retourneren

Omdat het via internet niet altijd even makkelijk in te schatten is hoe een piercing er in het echt uit zal zien of hoe groot die eigenlijk is, is het mogelijk om de gekochte producten te retourneren. Alle bestellingen worden in een doorschijnende verzegelde verpakking ingepakt zodat je de producten eerst kunt bekijken. Is het niet zoals je had verwacht dan kun je ze terug sturen. Dit is om hygiënische redenen alleen mogelijk als de verzegelde verpakking ongeopend is. Bekijk hier alle voorwaarden en mogelijkheden voor een retourzending.

Vragen? Stuur een appje