Niet tevreden?

Ondanks dat we onze uiterste beste doen om alles goed te laten verlopen kan het voorkomen dat je niet (geheel ) tevreden bent. Heb je een klacht of opmerking neem dan a.u.b. eerst contact op via het contact formulier. Wil je een product retour sturen lees dan hieronder verder.

Retourneren

Omdat het via internet niet altijd even makkelijk in te schatten is hoe een piercing er in het echt uit zal zien of hoe groot die eigenlijk is, is het mogelijk om de gekochte producten te retourneren. Alle bestellingen worden in een doorschijnende verzegelde verpakking ingepakt zodat je de producten eerst kunt bekijken. Is het niet zoals je had verwacht dan kun je ze retour sturen. Dit is om hygiënische redenen alleen mogelijk als de verzegelde verpakking ongeopend is.

Voorwaarden retourzending:

  • Binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling moeten de producten hier retour zijn aangekomen.
  • De verzegelde verpakking moet ongeopend zijn.
  • Knip de piercings die je wilt houden uit de verzegelde verpakking en stuur deze niet mee retour.

Mogelijkheden:

  • het product eenmalig kosteloos omruilen
  • het aankoopbedrag minus de verzend- en eventuele betaalkosten teruggestort krijgen
  • een tegoed bon ontvangen van het aankoopbedrag minus de verzend- en eventuele betaalkosten Via dit retourformulier kun je je retourzending aangeven.

Zodra je retourzending per post binnen is gekomen nemen we contact met je op. We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel en zo goed mogelijk te verwerken maar het kan voorkomen dat je toch een verkeerde piercing ontvangt. Indien dit het geval is neem dan eerst contact met ons op voordat je de zending retour stuurt. Alleen volledig ingevulde retour formulieren en ongeopende verzegelde verpakkingen worden in behandeling genomen.

Menu
Vragen? App me