Verzendmethoden & verzendkosten

Alle bestellingen worden gedaan door PostNL. Je hebt keuze uit de volgende verzendmethoden:

Binnen Nederland

Standaard binnen Nederland
Je bestelling wordt in een luchtkussenenvelop verzonden. De kosten voor deze standaard verzending zijn €1,50 per bestelling en bestel je voor €25,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Brievenbuspakketje
Wil je je bestelling graag volgen? Dat is mogelijk met deze optie, na verzending ontvang je per email de track en trace code en kun je je pakket volgen op www.postnl.nl/regeldirect. Het grote voordeel is dat dit pakketje gewoon door de brievenbus past en dat je dus niet perse thuis hoeft te zijn om hem te ontvangen. Ook ideaal voor fragiele piercings vanwege de extra stevigheid van het doosje. Kosten zijn €4,75.

Pakketpost
Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen en is de enige optie voor bijvoorbeeld de nazorg producten (vanwege de grootte). Je ontvangt een track & trace code en je bestelling is verzekerd tot €500,00. De kosten voor hiervoor zijn €6,75.

Bezorgdagen

Verstuurd op  Levering op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Belgie en Duitsland
Standaard binnen Europa
Je bestelling wordt in een luchtkussenenvelop priority verzonden. De kosten hiervan zijn €2,95 per bestelling en bestel je voor €25,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend binnen Europa

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending binnen Europa zijn €15,50.

Overige landen
Wil je je bestelling in een ander land geleverd hebben neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Vragen? Stuur een appje