De agenda is weer open. Plan hier makkelijk je afspraak in. Tot snel!

COVID-19

Hier kun je de aangepaste shopregels terugvinden: extra corona maatregelen.

Yes, vanaf 3 maart kan er weer worden gepierced!

😃
Ik snap dat je niet kunt wachten om (weer) langs te komen maar geef me even tot morgen avond (woensdag) de tijd om alles in orde te maken. Dan gaat ook de agenda weer open voor de komende zes weken.
🎉
Klein verzoekje, check eerst even of je de datum en tijd die je wilt kiezen ook echt kunt komen. Inplannen kan namelijk makkelijk zelf maar verzetten of annuleren kan ik alleen voor je doen.

Ik heb super veel zin om je (weer) in de shop te zien en vind het super leuk dat jullie allemaal zo enthousiast zijn. Mijn telefoon staat roodgloeiend en ik reageer morgen op alle appjes/berichtjes.
💗
Nu kan ik echt zeggen, tot snel!

Laatste update op 23-02-2021 22.59

Hoogstwaarschijnlijk mogen we weer volgende week.

Nog heel even wachten op officieel bericht maar het ziet ernaar uit dat er weer gepierced mag worden volgende week, whoohooo!

Geef me aub nog even tot morgen avond om alles op een rijtje te zetten en de agenda open te gooien. De agenda gaat (zoals gewoonlijk) voor de komende zes weken open.

Ik heb al wel vast een vriendelijke verzoek. Inplannen kun je zelf doen maar annuleren of aanpassen moet ik voor je doen. Kijk dus aub eerst even goed en rustig of de tijd en dag die je uitkiest ook echt uitkomt. Dit om onnodig plekken bezet te houden. Ik heb genoeg tijd voor jullie allemaal dus je komt zeker aan de beurt 😉

Laatste update op 23-02-2021 18.55

Helaas zitten we weer in lockdown.

Tot in ieder geval 2 maart is de pierce shop helaas gesloten. Wel kun je gewoon online blijven shoppen en terecht met al je vragen. Het kan zijn dat je iets langer op je antwoord moet wachten dan normaal maar ik reageer over het algemeen binnen twee werkdagen.

De online agenda is momenteel ook dicht omdat het erg onhandig is om alle afspraken te moeten verzetten mocht de lockdown verlengd worden. Maar zodra er een definitieve datum bekend is dat we weer open mogen gaat de online agenda weer open voor de volgende zes weken.

Hou nog even vol en hopelijk zien we elkaar snel weer!

Laatste update op 2-02-2021

Update 14-10-2020: Tijdelijk geen mond & neuspiercings

Vanwege de opleving van covid-19 heb ik besloten om tijdelijk geen piercings onder het mond-neuskapje te zetten of wisselen. Als je wilt kan ik je wel op de wachtlijst zetten, zodat ik je een bericht kan sturen wanneer het weer mogelijk is. Wilde je een check-up plannen voor een neus, lip of tongpiercing neem dan even contact op via 0682958008 en we kijken digitaal even hoe het ervoor staat.

Update 25-7-2020

Hallo allemaal,

Even een update tussendoor. Het is alweer even geleden dat de pierceshop weer open is gegaan en ik wil als eerste iedereen bedanken voor zijn geduld maar ook de goede voorbereidingen die iedereen heeft gedaan. Bijna iedereen komt netjes alleen, is al op de hoogte van de aangepaste regels, en houd zich daar ook netjes aan. Daar ben ik echt heel blij mee!
🙏
Alle piercings kunnen weer gezet worden, ook in de mond en neus. Hiervoor moet het masker natuurlijk wel naar beneden en daarom gebruik ik hierbij een faceshield om toch een barrière te creëren tussen ons. Wil je een afspraak plannen dan kan dat via de online agenda.
🗓️
Even een herinnering dat de aangepaste regels nog steeds gelden, ook al zijn de maatregelen rondom corona iets versoepeld.
💰
Ook heb ik de prijslijst iets aan moeten passen en is ie verder uitgebreid. Vooral de ‘kleinere dingen’ zoals piercings wisselen kan ik helaas niet meer gratis doen. Ook voor piercings oprekken heb ik de prijs iets moeten verhogen omdat de spullen die ik nodig heb om mijn werk te kunnen doen flink in prijs zijn gestegen. De prijzen van bijvoorbeeld handschoenen en desinfectie zijn minimaal verdubbeld sinds begin van het jaar, om over mondkapjes en andere extra maatregelen maar te zwijgen. Maar dit zijn dingen die noodzakelijk zijn om mijn werk goed en veilig te kunnen doen en waar ik ook absoluut niet op ga besparen want hygiënisch werken is alles. (Bekijk hier wasbare mondkapjes van MaskerVoorBuiten.nl)
😷
Als je de shopregels hebt gelezen dan heb je al gezien dat mondkapjes verplicht zijn omdat we onmogelijk 1,5 meter afstand kunnen houden tijdens het piercen/wisselen.
😎
Super bedankt voor je aandacht & stay safe!
👋

Hoe gaan we bij Sparkling Piercings om met de pandemie?

We hebben een aantal maatregelen genomen om de kans op covid-19 (het nieuwe corona virus) zo klein mogelijk te maken. Hieronder kun je ze allemaal terug lezen. Wil je meer weten of meer informatie hierover neem dan gerust contact op. Ik beantwoord graag al je vragen.

Voor de dag begint

Iedere dag loop ik de ‘corona vragenlijst‘ na en als ik op een van deze vragen ja hebben gezegd dan zal ik niet kunnen werken op dat moment en worden alle afspraken afgezegd. Ook als er tijdens de dag ziekteverschijnselen ontstaan zal ik de afspraken afzeggen en thuis uit gaan zieken. Jij krijgt deze vragenlijst ook toegestuurd. Je kunt hem ook alvast hier bekijken. Vul deze echt naar waarheid in, dit is belangrijk voor IEDEREEN zijn gezondheid, niet alleen voor de jouwe, maar ook die van mij en alle andere klanten. Ik zal ook zeker niet moeilijk doen als je last minute je afspraak af moet zeggen omdat jij of iemand in je omgeving klachten heeft.

De shopregels zijn aangepast

Om alles zo veilig mogelijk te maken en de kans op corona zo klein mogelijk te houden hebben we de shopregels aangepast. Je kunt ze hier bekijken: de aangepaste shopregels. Kom je naar de shop, neem deze dan eerst even door zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Thuisvoorbereidingen

Na het boeken van je pierce afspraak krijg je een email met een link naar de digitale toestemmingsverklaring, die je verplicht in moet vullen bij het zetten van een piercing (niet bij wissels), zodat je deze thuis alvast in kunt vullen. Deze mag je pas invullen op de dag dat je naar de shop komt, niet eerder, omdat hier ook vragen instaan over de dag van je afspraak.

ALLES gaat op afspraak via deze link

Ook werk ik alleen nog maar op afspraak. Ook als je een nieuw sieraad uit wilt zoeken, iets op wilt halen of als je vragen hebt kun je niet meer zomaar binnen wandelen. Wil je hiervoor niet wachten op een afspraak dan kun je ook altijd in de webshop www.sparklingpiercings.nl kijken voor sieraden of je vragen stellen via email of whatsapp.

Ik wil je vragen om precies op tijd te komen, niet al te vroeg om onnodige drukte te vermijden en niet te laat zodat we alle tijd hebben voor je afspraak en zodat er zo min mogelijk mensen elkaar kruisen.

Mondmaskers verplicht in de pierceruimte

Voordat je de pierceruimte in komt vraag ik je om je zelf meegebrachte mondmasker op te zetten. Als je deze niet hebt dan heb ik er ook altijd liggen voor de zekerheid. Instructies hoe je deze moet gebruiken vind je hier.

Handen desinfecteren bij binnenkomst

Als je de pierce ruimte binnenkomt staat er desinfectie gel op de balie. Hiermee kun je je handen desinfecteren.

Onnodige dingen verwijderd of achter glas

Probeer in de tijd dat je in de shop bent eigenlijk nergens aan te zitten wat je niet nodig hebt. Zorg er ook voor dat je je persoonlijke spullen zelf bijhoud. Doe bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee in je tas of jaszak en leg ze niet zomaar ergens neer.

Extra schoonmaken

Ook zal ik verschillende dingen in de shop nog vaker schoonmaken. Zo wordt nu na iedere klant de deurklink en ook het pinautomaat schoongemaakt. Maar ook de balie wordt nu meerdere keren per dag schoongemaakt.

Kom alleen naar je afspraak

Ik wil je vragen om voorlopig alleen naar je afspraak te komen. Neem je toch iemand mee dan zal die helaas buiten de pierceruimte moeten wachten. Ben je onder de 16 dan mag er 1 ouder mee naar binnen.

Tijdelijk niet alle piercings mogelijk

Omdat het dragen van een mondkapje verplicht is in de pierceruimte worden er tijdelijk geen neuspiercings (zoals bridge, neusvleugel, septum) en mondpiercings (alle tongpiercings, smileys, lippiercings) gezet.

Meer digitaal

In de tijd dat er niet gepierced mocht worden heb ik veel dingen uitgeschreven en uitgewerkt. Naast de online agenda en de online toestemmingsverklaring heb ik de Sparklipedia opgezet waar je verschillende handige tips en nuttige informatie kunt vinden. Als je een vraag hebt over een piercing, het wisselen of problemen is de kans groot dat je hier het antwoord zult vinden. Natuurlijk mag je ook altijd even contact opnemen als je er niet uitkomt of als je twijfelt maar omdat ‘even binnenlopen’ nu niet gaat heb ik alles online bij elkaar gezet.

Altijd risico

Ondanks dat we er alles aan doen om de kans op corona zo klein mogelijk te maken is er altijd en overal een kans dat je het toch oploopt. Denk daarom zelf goed na of dit voor jou het beste moment is om naar de shop (of ergens anders) te komen.

Zorg voor jezelf en voor elkaar

Laten we ook nu extra goed op elkaar en ook ons zelf blijven letten zodat we met zijn allen dit virus zo snel mogelijk de kop in kunnen drukken. Vergeet dus niet regelmatig je handen te wassen, te hoesten/niesen in je elleboog of papieren zakdoek d-ie je meteen weggooit en 1,5 meter afstand -e houden van elkaar. Ik weet dat dit niet altijd even makkelijk is maar hoe meer mensen zich hier aan houden des te sneller we met zijn allen weer een stapje verder komen. Take care en wie weet tot snel!

Groetjes Samantha

Laatst bijgewerkt op 19-01-2021

Menu
Vragen? Stuur een appje
Please accept our privacy policy first to start a conversation.