Geen mondkapjes meer verplicht

Het is vanaf nu niet meer nodig om een mondkapje te dragen tijdens je afspraak. Tijdens het piercen zelf zullen wij nog wel een mondkapje dragen maar deze wordt niet meer gedragen tijdens de gehele afspraak.

26-04-2022

In de pierceruimte graag nog een mondkapje dragen

Vanaf afgelopen vrijdag 25 februari is de mondkapjesplicht in openbare ruimten komen te vervallen. Toch wil ik je vriendelijk verzoeken om in de pierce ruimte zelf nog wel een mondkapje te dragen. Ik zal deze zelf ook blijven dragen in de ruimte.
😷
Omdat er nog steeds veel besmettingen zijn (zeker na carnaval) en we dicht op elkaar staan tijdens de afspraak wil ik de mondkapjes in de pierceruimte nog even aanhouden.

Geplaatst op 1-03-2022

Hoe gaan we bij Sparkling Piercings om met de pandemie?

We hebben een aantal maatregelen genomen om de kans op covid-19 (het nieuwe corona virus) zo klein mogelijk te maken. Hieronder kun je ze allemaal terug lezen. Wil je meer weten of meer informatie hierover neem dan gerust contact op. Ik beantwoord graag al je vragen.

Voor de dag begint

Iedere dag loop ik de ‘corona vragenlijst‘ na en als ik op een van deze vragen ja hebben gezegd dan zal ik niet kunnen werken op dat moment en worden alle afspraken afgezegd. Ook als er tijdens de dag ziekteverschijnselen ontstaan zal ik de afspraken afzeggen en thuis uit gaan zieken. Jij krijgt deze vragenlijst ook toegestuurd. Je kunt hem ook alvast hier bekijken. Vul deze echt naar waarheid in, dit is belangrijk voor IEDEREEN zijn gezondheid, niet alleen voor de jouwe, maar ook die van mij en alle andere klanten. Ik zal ook zeker niet moeilijk doen als je last minute je afspraak af moet zeggen omdat jij of iemand in je omgeving klachten heeft.

De shopregels zijn aangepast

Om alles zo veilig mogelijk te maken en de kans op corona zo klein mogelijk te houden hebben we de shopregels aangepast. Je kunt ze hier bekijken: de aangepaste shopregels. Kom je naar de shop, neem deze dan eerst even door zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Thuisvoorbereidingen

Na het boeken van je pierce afspraak krijg je een email met een link naar de digitale toestemmingsverklaring, die je verplicht in moet vullen bij het zetten van een piercing (niet bij wissels), zodat je deze thuis alvast in kunt vullen. Deze mag je pas invullen op de dag dat je naar de shop komt, niet eerder, omdat hier ook vragen instaan over de dag van je afspraak.

ALLES gaat op afspraak via deze link

Ook werk ik alleen nog maar op afspraak. Ook als je een nieuw sieraad uit wilt zoeken, iets op wilt halen of als je vragen hebt kun je niet meer zomaar binnen wandelen. Wil je hiervoor niet wachten op een afspraak dan kun je ook altijd in de webshop www.sparklingpiercings.nl kijken voor sieraden of je vragen stellen via email of whatsapp.

Ik wil je vragen om precies op tijd te komen, niet al te vroeg om onnodige drukte te vermijden en niet te laat zodat we alle tijd hebben voor je afspraak en zodat er zo min mogelijk mensen elkaar kruisen.

Mondmaskers verplicht in de pierceruimte

Voordat je de pierceruimte in komt vraag ik je om je zelf meegebrachte mondmasker op te zetten. Als je deze niet hebt dan heb ik er ook altijd liggen voor de zekerheid. Instructies hoe je deze moet gebruiken vind je hier.

Handen desinfecteren bij binnenkomst

Als je de pierce ruimte binnenkomt staat er desinfectie gel op de balie. Hiermee kun je je handen desinfecteren.

Onnodige dingen verwijderd of achter glas

Probeer in de tijd dat je in de shop bent eigenlijk nergens aan te zitten wat je niet nodig hebt. Zorg er ook voor dat je je persoonlijke spullen zelf bijhoud. Doe bijvoorbeeld je telefoon of portemonnee in je tas of jaszak en leg ze niet zomaar ergens neer.

Extra schoonmaken

Ook zal ik verschillende dingen in de shop nog vaker schoonmaken. Zo wordt nu na iedere klant de deurklink en ook het pinautomaat schoongemaakt. Maar ook de balie wordt nu meerdere keren per dag schoongemaakt.

Kom alleen naar je afspraak

Ik wil je vragen om voorlopig alleen naar je afspraak te komen. Neem je toch iemand mee dan zal die helaas buiten de pierceruimte moeten wachten. Ben je onder de 16 dan mag er 1 ouder mee naar binnen.

Tijdelijk niet alle piercings mogelijk

Er worden tijdelijk geen neuspiercings (zoals neusvleugel, septum) en mondpiercings (alle tongpiercings, smileys, lippiercings) gezet.

Meer digitaal

In de tijd dat er niet gepierced mocht worden heb ik veel dingen uitgeschreven en uitgewerkt. Naast de online agenda en de online toestemmingsverklaring heb ik de Sparklipedia opgezet waar je verschillende handige tips en nuttige informatie kunt vinden. Als je een vraag hebt over een piercing, het wisselen of problemen is de kans groot dat je hier het antwoord zult vinden. Natuurlijk mag je ook altijd even contact opnemen als je er niet uitkomt of als je twijfelt maar omdat ‘even binnenlopen’ nu niet gaat heb ik alles online bij elkaar gezet.

Altijd risico

Ondanks dat we er alles aan doen om de kans op corona zo klein mogelijk te maken is er altijd en overal een kans dat je het toch oploopt. Denk daarom zelf goed na of dit voor jou het beste moment is om naar de shop (of ergens anders) te komen.

Zorg voor jezelf en voor elkaar

Laten we ook nu extra goed op elkaar en ook ons zelf blijven letten zodat we met zijn allen dit virus zo snel mogelijk de kop in kunnen drukken. Vergeet dus niet regelmatig je handen te wassen, te hoesten/niesen in je elleboog of papieren zakdoek die je meteen weggooit en 1,5 meter afstand -e houden van elkaar. Ik weet dat dit niet altijd even makkelijk is maar hoe meer mensen zich hier aan houden des te sneller we met zijn allen weer een stapje verder komen. Take care en wie weet tot snel!

Groetjes Samantha

Laatst bijgewerkt op 19-01-2021

Vragen? Stuur een appje