Industrialpiercing opalen

  1. Piercings
  2. Rechte staafjes
  3. Industrialpiercing opalen

Op zoek naar iets met kleur en naar iets dat comfortabel draagt? Dan zijn deze staafjes met synthetische opalen perfect.

Vanaf 37.50
Wissen

Industrialpiercing opalen

Iedere kleur bevat meerdere kleurschakeringen die elkaar complimenteren. Geen een balletje is hetzelfde maar ze hebben wel allemaal dezelfde mooie kleurschakeringen. De balletjes zijn super glad zodat je haren of kleding er niet zo makkelijk achter blijven hangen.

Onze synthetische opalen hebben de mooiste kleurschakeringen (al zeg ik het zelf). Gecreƫerd in een laboratorium met vergelijkbare eigenschappen als natuurlijke opalen. Het grootste verschil is dat het natuurlijke proces van de opaal is versneld. Ook kunnen deze synthetische opalen tot 130 graden Celsius verwarmd worden (bij natuurlijke is dit tot 100 graden) waardoor ze ook gesteriliseerd kunnen worden en er meteen veilig mee gepierced kan worden.

Het glad afgewerkte titanium staafje zorgt er ook nog voor dat bacteriƫn minder makkelijk achter kunnen blijven en draagt super comfortabel. Door de inwendige schroefdraad gaat wisselen soepel, zeker als je gebruikt maakt van een taper. Omdat er geen scherpe schroefdraad uitsteekt kun je wisselen zonder je gaatje te beschadigen.

Alle voordelen op een rijtje:

  • glad afgewerkt titanium tegen bacteriĆ«n en irritatie.
  • de mooiste kleurschakeringen die een synthetische opaal kan hebben.
  • inwendige schroefdraad voor wisselen zonder beschadiging.
  • super gladde balletjes dus je blijft er minder makkelijk achter hangen.
  • verkrijgbaar in veel maten en lengte’s voor de prefect fit.
  • Geschikt om mee gepierced te worden.

ps ieder oor is uniek en een industrial kan op veel verschillende manieren gezet worden. Zorg dus dat je de goede lengte weet voor jouw oor. 5 mm balletjes worden veel gedragen op industrials al zet ik ze meestal met 4 mm balletjes tegen het blijven hangen. 6 mm balletjes zijn erg groot op een industrial dus als je voor de opvallende look wilt gaan zijn deze perfect.

Specificatie

Materiaal: Titanium
Dikte: 1.6 mm
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn
Materiaal: Titanium
Dikte: 1.6 mm
Geschikt voor piercen: Ja, care-lijn

AanbevolenĀ producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje