Helix Piercings

  1. Home
  2. Piercings
  3. Helix Piercings

De piercings die je hier bij Sparkling Piercings vindt zijn van goede en uitstekende kwaliteit. Omdat iedereen deze termen mag gebruiken is het lastig om (zeker online) het verschil te zien tussen de verschillende sieraden. Daarom heb ik hier uitgebreide informatie over de verschillen in kwaliteit van piercing sieraden uitgeschreven.

Filters
Reset
Reset
Reset
Reset
Filters
Reset

Een helix piercing zit bovenin je oor. Of eigenlijk langs de rand van de oor, hij kan ook halverwege je oor zitten (lage helix). Er zijn vele variaties mogelijk.

Het is verstandig om deze piercing te laten piercen en niet te laten ‘schieten’. Als je wilt weten waarom precies dan kun je hier alles lezen over schieten vs piercen.

De genezing van een helixpiercing duurt gemiddeld drie tot negen maanden, en zo lang de piercing nog niet genezen is het niet slim om hem te wisselen, tenzij je huidige piercing voor problemen zorgt.

Helix Piercing, Piercing laten zetten, Helix piercing kopen, Piercing laten zetten in Breda, oorpiercing, oorbel, piercingsieraad, helixring, helixpiercing, piercingshop Breda, piercing webshop, online piercings kopen

Vragen? Stuur een appje