Topje Refined Gold marquisewaaier dotjes

  1. Piercings
  2. Losse topjes
  3. Topje Refined Gold marquisewaaier dotjes

De Refined Gold lijn staat voor pure luxe. Deze 14k gouden sieraden zijn tot in de kleinste details in perfectie afgewerkt en ingelegd met echte natuurlijke diamanten en/of edelstenen.

260.00

Op voorraad

Topje Refined Gold marquisewaaier dotjes

De Refined Gold lijn staat voor pure luxe. Deze 14k gouden sieraden zijn tot in de kleinste details in perfectie afgewerkt. Spiegelglad gepolijst krijgt een hele nieuwe betekenis als je deze sieraden ziet.

Dit topje heeft drie marquise vormige blaadjes die samen een fijne waaier vormen. Is jouw statement less is more maar wil je wel dat je (nieuwe) piercing mooi opvalt? Dan is dit een ideaal model.

In totaal is het topje ongeveer 4,5 mm bij 3,5 mm groot en omdat ie wat in de breedte loopt komt ie vaak mooi uit in de rook piercing, tragus piercing, conch piercing en in de oorlel.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K geelgoud of witgoud
  • Super glad gepolijst voor extra draagcomfort en hygiëne
  • Zeer fijne details en afwerking
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 4 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje