Topje Refined Gold driehoek met kettinkjes

  1. Piercings
  2. Oorlel piercing
  3. Topje Refined Gold driehoek met kettinkjes

De Refined Gold lijn staat voor pure luxe. Deze 14k gouden sieraden zijn tot in de kleinste details in perfectie afgewerkt en ingelegd met echte natuurlijke diamanten en/of edelstenen.

475.00

Op voorraad

Topje Refined Gold driehoek met kettinkjes

De Refined Gold lijn staat voor pure luxe. Deze 14k gouden sieraden zijn tot in de kleinste details in perfectie afgewerkt. Spiegelglad gepolijst krijgt een hele nieuwe betekenis als je deze sieraden ziet.

Dit topje heeft een echte maansteen gelegd op een gouden driehoek. De maansteen wordt op zijn plaats gehouden door drie glad afgewerkte goudenbolletjes voor een extra mooi effect. De drie kettinkjes die in lengte variëren vangen het licht prachtig op waardoor de aandacht op een subtiele manier naar dit sieraad getrokken wordt.

In totaal is het topje 3,5 bij 11 mm groot waardoor ie ideaal is voor de oorlel, tragus en helixpiercing maar hij kan ook prima gedragen worden in een flat en bij genoeg ruimte bij een forward helix. Dit is de 14K geelgouden variant, de witgouden versie kun je hier vinden.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K geelgoud
  • Super glad gepolijst voor extra draagcomfort en hygiĂ«ne
  • Uniek design met zeer fijne details
  • Met natuurlijke maansteen
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 3,5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje