Topje Classy Gold stardot labradoriet

  1. Piercings
  2. Oorlel piercing
  3. Topje Classy Gold stardot labradoriet

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden piercing sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

140.00

Op voorraad

Topje Classy Gold stardot labradoriet

Hier zie je de stardot met echte labradoriet. Deze edelsteen heeft allerlei verschillende kleuren van binnen. Vanwege de zetting ligt de edelsteen stevig in de 18K gouden rand die als soort ster gemaakt uit allemaal kleine bolletjes het middenstuk omsluit. De labradoriet is 3 mm groot en de totale grootte van het topje is 5 mm. Ideaal voor de oorlel, conch of flat en bij genoeg ruimte ook voor een helix, forward helix of tragus piercing.

Leverbaar in het 18K geelgoud, witgoud en rosegoud en in meerdere soorten edelsteen, maar ook in verschillende kleuren opaal of zirconia’s als middelpunt. Vanwege het materiaal, 18K goud, en de gladde achterkant kan er meteen veilig mee gepierced kan worden.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K witgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Super gladde achterkant voor comfortabel draaggenot
  • Super gedetailleerd design, je kunt ernaar blijven staren
  • Met echte edelsteen voor een uniek pronkstuk
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Witgoud 18K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje