Topje Classy Gold goudstaafje

  1. Piercings
  2. Forward helix
  3. Topje Classy Gold goudstaafje

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

135.00

Topje Classy Gold goudstaafje

Ben je op zoek naar iets tijdloos en minimalistisch? Kijk dan eens naar deze goudstaaf. Doordat de achterkant helemaal glad en solide is is ie ook ideaal voor nieuwe piercings. Met maximaal 2 mm hoogte draagt ie ook lekker comfortabel in een forward helix en tragus piercings omdat ie lekker plat op de huid ligt.

Het topje is 5 mm lang en 2 mm breed wat zorgt voor een subtiele look. Hij is verkrijgbaar in het 14K geelgoud, 14K witgoud en op verzoek te bestellen in het 14K rosegoud. Ook verkrijgbaar in een maatje langer.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K geelgoud, ook verkrijgbaar in 14K witgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Uniek design met fijne details
  • Minimalistisch en tijdloos
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje