Topje Classy Gold stardot opaal

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Topje Classy Gold stardot opaal

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden piercing sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

Vanaf 120.00

Topje Classy Gold stardot opaal

Wow, de kleuren in dit opaal zijn onwerkelijk. Je ziet zo veel verschillende kleurschakeringen. Vanwege de zetting ligt de opaal stevig in de 18K gouden rand die als soort ster gemaakt uit allemaal kleine bolletjes het middenstuk omsluit. De opaal is 2 of 3 mm groot en de totale grootte van het topje is 4 mm bij de 2 mm grootte opaal en 5 mm bij de 3 mm grootte opaal. Ideaal voor de oorlel, conch of flat, maar bij genoeg ruimte ook mogelijk voor bijvoorbeeld helix en tragus.

Het lab-gecreëerd opaal in ronde vorm heeft super mooie kleurschakeringen. Met vergelijkbare eigenschappen als natuurlijke opalen alleen is het proces versneld in een laboratorium. Leverbaar in het 18K geelgoud, witgoud en rosegoud en in meerdere kleuren opaal én met verschillende zirconia’s of edelstenen als middelpunt. Vanwege het materiaal, 18K goud, en de gladde achterkant kan er meteen veilig mee gepierced kan worden met de 5 mm grootte versie.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K geelgoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Super gladde achterkant voor comfortabel draaggenot
  • Super gedetailleerd design, je kunt ernaar blijven staren
  • Vele kleurschakeringen blijven de aandacht naar het sieraad trekken
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Geelgoud 18K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 4 mm, 5 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje