Topje Refined Gold parel met diamant

  1. Piercings
  2. Losse topjes
  3. Topje Refined Gold parel met diamant

De Refined Gold lijn staat voor pure luxe. Deze 14k gouden sieraden zijn tot in de kleinste details in perfectie afgewerkt en ingelegd met echte natuurlijke diamanten en/of edelstenen.

330.00

Op voorraad

Topje Refined Gold parel met diamant

De Refined Gold lijn staat voor pure luxe. Deze 14k gouden sieraden zijn tot in de kleinste details in perfectie afgewerkt. Spiegelglad gepolijst krijgt een hele nieuwe betekenis als je deze sieraden ziet.

Dit topje heeft een parel geaccentueerd door een mini natuurlijke diamant. Door de vier gouden dotjes worden de stenen goed op hun plaats gehouden en blijven ze er verfijnd uitzien.

In totaal is het topje 2 bij 4 mm groot waardoor ie ideaal is een minimalistische look. Dit is de 14K geelgouden variant, de witgouden versie kun je hier vinden. Vanwege de maat wordt dit model niet gebruikt tijdens het piercen. Maar het is een ideale upgrade voor iedere bestaande oorpiercing.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K geelgoud
  • Super glad gepolijst voor extra draagcomfort en hygiĂ«ne
  • Zeer fijne details en afwerking
  • Met echt parel en diamant
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Nee
Grootte top: 2 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Strass soort: Diamant

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje