Dé oorpiercing boutique

 1. Home
 2. Blog
 3. Dé oorpiercing boutique

Vanaf november zal ik me alleen maar verder specialiseren in oorpiercings en luxe oor piercing sieraden en wordt Sparkling Piercings dé boutique voor al je oorpiercings. ⁠Na 12 jaar allround piercer te zijn geweest ga ik mijn focus helemaal leggen op oorpiercings zodat ik je nóg betere piercings kan geven, een nóg betere en grotere collectie premium sieraden kan aanbieden en mijn service nóg meer kan finetunen. ⁠Ik vind het super spannend maar ook exciting om deze nieuwe stap te nemen.

Dé oorpiercing boutique

Wat kan ik verwachten in de piercing boutique?

Qua sieraden

 • De collectie titanium sieraden van de premium lijn wordt nog verder uitgebreid. Er ligt al een aardige basis collectie maar iedere maand komen er weer een aantal nieuwe modellen bij. Met merken zoals Neometal, LeRoi, Anatometal, Industrial Strenght en Peoples weet je zeker dat je het beste van het beste hebt en dat je een leven lang plezier hebt van je sieraden.
 • De collectie geelgouden en witgouden sieraden wordt nog verder uitgebreid. Er komen nu ook modellen met echte edelstenen en diamanten bij. Met merken zoals Anatometal, LeRoi en Industrial Strenght
 • Ook zijn er zwarte sieraden in aantocht. Deze zijn gemaakt van niobium. Niobium is het enige biocompatibele materiaal dat zwart gemaakt kan worden dat veilig in nieuwe en genezen piercings gedragen kan worden.
 • Je kunt veel modellen zelf samen stellen. De leveranciers van deze high end sieraden maken gebruik van talloze zirconia’s, edelstenen, opalen en diamanten. Heb je een verzoek of heb je een model gezien maar wil je hem in het rosegoud of bijvoorbeeld met een andere kleur steen of een opaal in plaats van een tijgeroog. Laat het me weten en ik laat je weten wat de mogelijkheden, prijs en geschatte levertijd is.

Qua zetten van piercings

 • Er wordt alle tijd voor je genomen en ik zal je eerst op je gemak stellen voordat we gaan beginnen met het piercen zelf. Sowieso kun je eerst rustig de uitgebreide collectie sieraden bekijken zodat je meteen naar huis kunt met een look die helemaal bij jou past.
 • De afgelopen jaren ben ik al druk bezig geweest met het perfectioneren van het sterilisatie proces en werk ik naar een volledig wegwerpbaar en aseptische werkwijze. Hier ga ik zeker mee door om ervoor te zorgen dat je op een geruste en veilige manier je piercing kunt laten zetten.
 • Ook qua materialen en naalden die ik gebruik houd ik rekening met een zo ‘mooi’ mogelijk wondje creëren zodat ie zo makkelijk mogelijk kan genezen.
 • Je krijgt alle info en tips mee om ervoor te zorgen dat je piercing zo netjes mogelijk geneest. Een check-up na een aantal weken hoort bij de service en is belangrijk voor een goede genezing.

Voor welke piercings kan ik terecht na november?

 • Na november kun je voor alle piercings in het oor terecht. Voor zowel het piercen, als wissels, stylingadvies en troubleshooting. Niet ieder oor is geschikt voor iedere piercing maar je kunt terecht voor piercings in de oorlel, helix, tragus, conch, rook, daith, antitragus, industrial, forward helix, scapha(flat), en(faux)snug.
  Dé oorpiercing boutique

Alles uitgelegd

Nu kan ik begrijpen dat er misschien wat vragen bij je opkomen. Daarom heb ik hieronder wat specifieke informatie neergezet. Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een appje naar 0682958008 en ik help je verder.

Ik wil een piercing die niet in het oor zit laten zetten bij Sparkling Piercings, kan dat?
Tot en met oktober kun je nog terecht voor piercings in het gezicht en lichaam. Vanaf november is dit niet meer mogelijk. Omdat de meeste piercings meerdere maanden genezingstijd hebben kun je na het zetten nog tot juli 2022 terecht voor controles en kortere/langere staafjes als je je piercing hier hebt laten zetten. Het is niet mogelijk om na november 2021 je sieraad te laten wisselen voor een ander model (dit geldt dus niet voor een korter of langer staafje, dit kan wel i.v.m. de genezing).

Ik wil een piercing wisselen/oprekken die niet in het oor zit, kan dat?
Tot en met oktober kun je nog terecht voor het oprekken van piercings of voor het wisselen van sieraden van gezichts- en lichaamspiercings. Vanaf november is dit niet meer mogelijk. De sieraden voor deze piercings blijven nog iets langer in de webshop staan maar het is niet mogelijk om ze na oktober te laten verwisselen in de boutique.

Ik wil een consult over een piercing die niet in het oor zit, kan dat?
Tot en met oktober kun je nog terecht voor een consult van gezichts- en lichaamspiercings. Vanaf november is dit niet meer mogelijk omdat advies alleen meestal niet voldoende is maar er vaak ook een andere handeling en/of sieraad nodig is. Wel kun je in de sparklipedia veel advies en tips vinden.

Ik wil een oorpiercing zetten/wisselen/consult?
Dit is en blijft mogelijk. Om je alleen het beste te geven wordt er vanaf november niet meer gepierced met de titanium-care lijn, alleen nog met gecontroleerd implant grade titanium of 14K of 18K goud. Sieraden met een (goudkleurige) plating en sieraden van chirurgisch staal worden vanaf november ook niet meer in genezen piercings gezet.

Veranderd dit iets aan de prijzen?
Mijn prijzen blijven hetzelfde en de meeste klanten zullen geen verschil merken omdat vele van jullie nu al voor de premium lijn kiezen. De totaalprijs van het zetten van een piercing zal iets hoger als je voorheen de care-lijn hebt gekozen. Een overzicht van de prijslijst vind je hier en je kunt in de webshop verschillende sieraden bekijken om een prijsindicatie te krijgen. In de boutique liggen nog meer modellen waar je uit kunt kiezen.

Kan ik echt niet na oktober nog terecht voor een piercing in het gezicht of lichaam?
Ik kan geen uitzonderingen maken om na november nog gezichts- of lichaamspiercings te zetten want dat is niet eerlijk tegenover de andere klanten. Houd er aub rekening mee dat mijn agenda vaak twee weken volgeboekt zit dus wacht niet tot het laatste moment met inplannen want dan heb je kans dat er geen plaats meer is. Mijn agenda is altijd zes weken open dus je kunt tot zes weken vooruit plannen. Is de agenda vol dan is ie ook echt vol. Last minute uitvaller meld ik via Instagram en facebook story’s.

Nieuwe Wiki’s

Niets gevonden.

Populaire Wiki’s

Niets gevonden.

Piercing Zetten

Menu
Vragen? Stuur een appje