Gouden piercings voor ieder budget

  1. Home
  2. Blog
  3. Gouden piercings voor ieder budget

Gouden piercings voor ieder budgetGouden piercing sieraden voor ieder budget

Wil je een mooie upgrade voor je piercing, maar heb je geen zin om honderden euro’s uit te geven? Geen zorgen, we’ve got you! Scrol meteen naar onderen voor het overzicht van verschillende geelgouden en witgouden piercing topjes van €120,00 of minder, of lees rustig verder waarom de sieraden van Sparkling de beste keuze zijn als je van mooie sieraden, kwaliteit en comfort houd.

Een budget vriendelijke oplossing voor gouden piercing sieraden zonder concessies op kwaliteit. Minimaal 14K goud, super glad afgewerkt voor de fijnste comfort, antiallergisch dus ook geschikt bij een nikkel allergie, waterproof en in te houden met slapen. Naast al deze praktische voordelen, zien ze er ook super mooi, shiney en verfijnd uit en zijn er allerlei verschillende modellen verkrijgbaar.

Een ander voordeel van onze piercing sieraden is dat je ze makkelijk kunt mixen en matchen. Al deze topjes werken met een ‘duw-in’ systeem. Geen gedoe meer met, moet ik nou links of rechts om draaien, en helemaal ideaal voor de moeilijk bereikbare plekjes zoals de forward helix en tragus piercing.

Een compleet piercing sieraad bestaat uit een staafje en een topje. Heb je nog geen passend staafje dan kun je hier de titanium versie bekijken en hier de geelgouden versie.

Gouden piercings voor ieder budget

Budgetvriendelijke gouden piercing laten zetten

Ook als je een nieuwe piercing wilt laten zetten met de beste kwaliteit sieraden, maar geen €500,00 uit wilt geven zijn er super veel mogelijkheden. Met deze selectie ben je compleet voor nog geen €200,00. Dat is inclusief het piercen (prijslijst), het titanium staafje, je gouden topje en nazorgspray van 75 ml. De prijzen van deze selectie inclusief piercen en nazorg liggen om precies te zijn tussen de €171,50 en €196,50, afhankelijk van je gekozen topje.

Je wordt gepierced door een gepassioneerde professionele piercer en oorstylist (Ava of ik), volgens de hoogste standaarden (ver boven de verplichte GGD normen) qua hygiëne, gebruikte materialen en persoonlijke beleving. Er is altijd een (wisselende) selectie verfijnde witgouden of geelgouden piercing topjes van €120,00 of minder, zonder concessies op kwaliteit.

Minimaal 14K goud, super glad afgewerkt voor de fijnste comfort, antiallergisch en ook geschikt bij een nikkel allergie, waterproof en in te houden met slapen. Naast  al deze praktische voordelen, zien ze er ook super mooi, verfijnd en gedetailleerd uit en zijn ze in veel verschillende modellen verkrijgbaar.

Wil je meer weten over het laten zetten en de genezing van een oor piercing. Klik dan op deze links om hierover meer te weten te komen.

Minimaal 14K goud en geen irriterende opvullers

Bij Sparkling vind je alleen sieraden die gemaakt zijn van minimaal 14K goud. Het is niet mogelijk om sieraden te maken van 100% goud omdat goud een zacht materiaal is en de sieraden dan snel zouden verbuigen, de zirkonia’s en edelstenen niet op hun plek zouden kunnen houden en er makkelijk krassen in zouden komen.

18K goud bevat het meeste goud zonder afbreuk te doen aan de stevigheid. In deze sieraden zit 75% goud. De andere 25% bestaat uit een mix van verschillende materialen. 14K goud  bestaat uit 58,5% goud. De overige materialen verschillen nogal per persoon / bedrijf die de sieraden maakt en dit is waar vaak concessies gedaan worden op de kwaliteit.

Zeker bij piercings en oorbellen is het belangrijk dat de kans op reactie zo klein mogelijk is en dat er zo min mogelijk irriterende stoffen in de sieraden zitten. Hierbij heb ik het voornamelijk over nikkel omdat veel mensen hier op reageren en een nikkelallergie opgebouwd wordt met der tijd. Onze sieraden worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat alle sieraden die je hier bij Sparkling koopt hypoallergeen zijn.

Hier volgt een kleine selectie van piercing topjes die in de webshop te vinden zijn van €120,00 of minder. Het assortiment in de Boutique in Breda is nog uitgebreider en de modellen wisselen met regelmaat.

Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budgetGouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget Gouden piercings voor ieder budget

PS het is niet altijd mogelijk om meteen met de kleinste maat gepierced te worden ivm zwelling. Afhankelijk van het model is de gemiddelde grootte die we kunnen gebruiken met het piercen vanaf 2,5 mm, maar soms ook 3 mm. Wil je uiteindelijk een nog kleiner model? Dat is altijd mogelijk wanneer je piercing helemaal genezen is.

Ik wil ook een upgrade / nieuwe piercing!

Super leuk! We werken uitsluitend op afspraak zodat we alle tijd en aandacht hebben voor je. Via de online agenda kun je je afspraak boeken. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via 0682958008. Tot snel!

Nieuwe Wiki’s

Niets gevonden.

Populaire Wiki’s

Niets gevonden.

Piercing Zetten

Vragen? Stuur een appje