Ball closure ring premium

  1. Piercings
  2. Tragus Piercing
  3. Ball closure ring premium

Ideale basic van gecontroleerd implant grade titanium, ook geschikt met nikkelallergie. Geschikt voor veel oorpiercings maar ook voor bijvoorbeeld septum en lippiercings.

17.50
Wissen

Ball closure ring premium

Reageer je makkelijk op verschillende materialen? Deze glad gepolijste ring is gemaakt van titanium en is glad afgewerkt. Het kan even wennen zijn om deze ring zelf te wisselen maar het grote voordeel van een ball closure ring ten opzichte van een klikring is dat de ring zelf in een stuk doorloopt en stel dat de ring wat ronddraait in je gaatje dan heb je geen gleufje van een scharnier dat per ongeluk in je gaatje kan gaan zitten. En hoe gladder de piercing, hoe meer draagcomfort.

Je bestelt hier alleen de ring, zonder inklemballetje. Op de foto zie je een los titanium bolletje erbij liggen als voorbeeld. Wil je een complete ball closure ring klik dan hier. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zijn de inklemballetjes los verkrijgbaar zodat je eindeloos af kunt wisselen. Je kunt deze ring dragen in allerlei piercings van 1,2 mm dikte zoals bijvoorbeeld verschillende oorpiercings zoals daithpiercings, helixpiercings, traguspiercing, oorlel enz.

Alle voordelen op een rijtje

  • Gemaakt van glad gepolijst titanium, ook geschikt bij nikkel allergie
  • Verkrijgbaar in verschillende diameters, dus geschikt voor heel veel piercings
  • Het is mogelijk om de ring in een andere kleur te laten anodiseren
  • Tijdloze klassieker

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Titanium
Geschikt voor: Conch, Daith, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Menu
Vragen? Stuur een appje