Tot en met 24 oktober aangepaste openingstijden.

Samantha is dan aan het genieten van haar welverdiende vakantie 🙂 In de tussentijd springt Ava extra in zodat je niet te lang hoeft te wachten om terecht te kunnen voor je controle, nieuwe piercing of wissel. Haar werkdagen zijn in deze periode donderdag, vrijdag en zaterdag en boeken kan zoals altijd via de online agenda en kan tot zes weken vooruit.

Contact

In deze periode (tot 25 oktober) zijn we telefonisch niet bereikbaar en worden de appjes niet beantwoord. Je wordt tijdelijk doorverwezen naar de email ava@sparklingpiercings.nl voor al je vragen of berichten.

De appjes die in deze periode binnen komen worden ook niet met terugwerkende kracht gelezen dus kun je je antwoord niet vinden in de automatische reply, stuur dan een email naar bovenstaand adres zodat je alsnog antwoord krijgt. Heeft de reactie geen haast en heb je liever een antwoord via de app? Stuur dan op 24 oktober even een reminder zodat je app gezien wordt en beantwoord kan worden.

De online agenda blijft open en hier kun je 24/7 je afspraak boeken. Ook blijft de webshop open, bestelling worden tijdelijk één keer per week, iedere vrijdag, verstuurd.

Handige links en info

Ben je door je steriele zoutoplossing heen? Deze kun je, ook in deze periode, bij de tattooshop Exclusive Ink tijdens hun openingstijden halen bij de balie. Je kunt hier alleen contant betalen.

Ook heb ik hier een aantal links om je online verder te helpen als je een vraag hebt:

Heb je een vraag over de overgang naar gouden sieraden vanaf november 2022? Neem dan hier een kijkje.

Wil je een afspraak plannen dat kan via www.sparklingpiercings.nl/piercen/afspraak.

Op sparklingpiercings.nl/piercen vind je meer info over piercings zetten en een link naar de prijslijst.

Heb je een probleem met je piercing of een piercing vraag kijk dan eens in de sparklipedia: sparklingpiercings.nl/wiki

En wil je alvast wat inspiratie opdoen voor je volgende oor piercing? Kijk dan eens op een van de socials.

Tot binnenkort! ✨

Vragen? Stuur een appje