Topje Classy Gold opaal hart

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Topje Classy Gold opaal hart

Met de ‘Classy Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings en kunnen meteen gebruikt worden met het piercen.

230.00

Op voorraad

Topje Classy Gold opaal hart

Wow, de kleuren in dit opaal hart zijn onwerkelijk. Je ziet zo veel verschillende kleurschakeringen. Vanwege de zetting ligt de opaal stevig in de 18K gouden rand die als een kroon de opaal omsluit. Hij is aan de grote kant en is een echt statement piece. Ideaal voor de oorlel, conch of flat.

Het lab-gecreëerd opaal hart heeft super mooie kleurschakeringen. Met vergelijkbare eigenschappen als natuurlijke opalen alleen kan deze opaal tot 130 graden Celsius verwarmd worden (bij natuurlijke is dit tot 100 graden) waardoor ze ook gesteriliseerd kunnen worden en er meteen veilig mee gepierced kan worden. Leverbaar in het geelgoud, witgoud en rosegoud en in meerdere kleuren opaal.

Let op: op de foto zie je de geelgouden versie maar je koopt hier de witgouden versie. De geelgouden versie vind je hier. 

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labret piercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat vooral ideaal is bij oor piercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten. Op verzoek kun je deze titanium staafjes een andere kleur laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 18K geelgoud, witgoud of rosegoud
  • Met de hand gepolijst voor super gladde, comfortabele afwerking
  • Super gladde achterkant voor comfortabel draaggenot
  • Bold design tot in perfectie afgewerkt
  • Werkt zonder schroefdraad dus makkelijk zelf te wisselen

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Witgoud 18K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Grootte top: 6 mm
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje