Topje Forever Gold marquise fan

  1. Piercings
  2. Conch piercings
  3. Topje Forever Gold marquise fan

Met de ‘Forever Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden sieraden zijn geschikt voor vele soorten piercings.

175.00

Op voorraad

Topje Forever Gold marquise fan

Maak je piercing compleet met deze 18K geelgouden waaier met marquise vormige zirconia’s. Hij bestaat uit drie marquise vormige zirconia’s vdie allemaal afgewerkt zijn met een klein gouden bolletje op ieder uiteinde. De middelste sparkle staat bovenop de onderste twee waardoor dit model meer in de hoogte gaat en minder in de breedte.

Je kunt dit topje op allerlei sieraden met een threadless systeem draaien wat hem geschikt maakt voor veel verschillende piercings. Het topje is in totaal 6,5 mm op zijn breedste punt en is gemaakt van 18K geelgoud. Geen plating of laag die eraf kan slijten, alleen maar goud. Het pinnetje voor het threadless systeem is al voor gebogen waardoor je hem makkelijker zelf kunt wisselen.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij allerlei oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten, het topje past namelijk op de meeste threadless sieraden van 1/1,2 en 1,6 mm. Op verzoek kun je de titanium staafjes goudachtig laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes. Wil je liever een massief 18K gouden labret hebben als achterkant? Neem dan gerust contact op voor de actuele prijzen en levertijden.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 18K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook, Tragus
Grootte top: 6.5 mm
Strass soort: Swarovski zirconia
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Kleur strass: wit
Geschikt voor piercen: Ja

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje