Topje Forever Gold disc

  1. Piercings
  2. Oor piercings
  3. Topje Forever Gold disc

Met de ‘Forever Gold’ lijn ben je gegarandeerd van echte kwaliteit. Deze 18K gouden discs zijn tijdloos en passen bij allerlei looks.

Vanaf 85.00

Topje Forever Gold disc

Simpel maar never out of style. Maak je piercing compleet met deze 18K geelgouden disc. Het topje is er in verschillende groottes zodat je je oor helemaal kunt stijlen zoals jij hem wilt hebben. Je kunt dit topje op allerlei sieraden met een threadless systeem draaien wat hem geschikt maakt voor veel verschillende piercings. Je ontvangt hem met licht gebogen pin zodat je hem zelf makkelijker kunt wisselen.

Dit topje is volledig gemaakt van 18K goud en is mooi glad afgewerkt. Geen plating of laag die eraf kan slijten, maar volledig 18K goud. Hij is er vanaf 2 mm tot en met 5 mm. Je kunt gepierced worden met een disc vanaf 3 mm in verband met de zwelling die er de eerste weken kan zijn.

Je koopt hier alleen het topje. Heb je nog een staafje nodig dan kun je hier een labret staafje bestellen zodat je een compleet sieraad hebt. Een labretpiercing heeft een plat schijfje aan de achterkant zodat je er niet veel van merkt, wat ideaal is bij allerlei oorpiercings. Zoek je een ander model dan kun je het laten weten, het topje past namelijk op de meeste threadless sieraden van 1/1,2 en 1,6 mm. Op verzoek kun je de titanium staafjes in een gelige tint laten anodiseren, meer info hierover vind je in de link van de labretjes. Wil je liever een massief 18K gouden labret hebben als achterkant? Neem dan gerust contact op voor de actuele prijzen en levertijden.

Specificatie

Dikte: 1.2 mm
Materiaal: Geelgoud 18K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Tragus
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Geschikt voor piercen: Ja

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje