Piercing topje strassboog opaal en zirconia

  1. Piercings
  2. Rook piercing
  3. Piercing topje strassboog opaal en zirconia

Mag jouw piercing wel opvallen? Dan is deze 14K gouden strassboog de perfecte eyecatcher.

335.00

Piercing topje strassboog opaal en zirconia

Wil je alleen het beste van het beste of reageer je makkelijk op verschillende materialen? Dit topje van de premium-lijn is gemaakt van 14K witgoud en is super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. Hij werkt volgens het draadloze systeem, dit betekent dat je het topje er niet meer op hoeft te draaien maar dat je hem erin kunt drukken. Dit scheelt een hoop gedoe bij vooral lastig te bereiken plekken en dit zorgt er ook voor dat er geen scherpe schroefdraad door je gaatje heen hoeft met het wisselen (of piercen).

Omdat het topje licht gebogen is komt ie mooi uit in bijvoorbeeld een helixpiercing en conchpiercing maar in sommige gevallen kan ie ook mooi meebewegen in (hoge) oorlel. De strassboog wordt afgewisseld met zirconia’s en lab gecreĆ«erde opalen en zijn van links naar rechts 2 mm – 2,5 mm – 3 mm – 2,5 mm – 2 mm. Ook verkrijgbaar in het geelgoud.

Je kunt het topje in verschillende modellen staafjes doen zoals bijvoorbeeld een labret of gebogen of recht staafje. Hierdoor kun je er een piercing van maken voor bijvoorbeeld je helix, oorlel, conch maar bijvoorbeeld ook voor je rook of snug. Hou er met gebogen sieraden wel rekening mee dat het topje in een hoek van 90 graden komt te staan en omdat deze wat langer is zal dit niet bij iedere piercing fijn zitten. De pin (die in het staafje gaat) zit in het midden van het topje.

Alle voordelen op een rijtje

  • Gemaakt van 14K witgoud. Ook geschikt bij een nikkelallergie en voor mensen met een gevoelige huid. ā 
  • Met de hand gepolijst voor een super glad oppervlak. En hoe gladder het sieraad hoe minder irritatie en hoe minder vuil erachter kan blijven.
  • Werkt volgens het draadloze systeem voor een makkelijke, veilige wissel.
  • Dit sieraad zal niet verkleuren of afgeven.
  • Geschikt om mee te zwemmen en douchen.

Specificatie

Dikte: 1.0 mm, 1.2 mm, 1.6 mm
Materiaal: Witgoud 14K
Schroefdraad: Treadless
Geschikt voor: Conch, Helix, Oren, Rook
Geschikt voor piercen: Ja, premium-lijn
Dikte schroefdraad: 0.5 mm rechte pin
Grootte top: 13 mm
Strass soort: Cubic zirconia, Lab gecreeƫrde opaal

AanbevolenĀ producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje