Gouden piercing schakelketting

  1. Piercings
  2. Conch piercings
  3. Gouden piercing schakelketting

14K gouden piercing ketting,  geschikt voor vele soorten oorpiercings. Gouden piercing chain, gouden piercing hangers.

Vanaf 55.00

Gouden piercing schakelketting

Met deze piercing accessoire kun je letterlijk alle kanten op. Doe hem bijvoorbeeld aan de achterkant van een staafje en verbind hem met de voorkant van het staafje, óf juist met een andere piercing. Je kunt de piercing ketting ook makkelijk aan verschillende ringetjes hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deze kettinkjes zijn er in verschillende maten waardoor ze goed gecombineerd kunnen worden met allerlei piercings of ze nu dicht op elkaar zitten of ver weg van elkaar. Als je een hangend effect wilt creëren kies dan een ketting die langer is dan de ruimte tussen de piercings die je wilt verbinden.

Ideaal om te combineren met je helixpiercing, flatpiercing en voor in de oorlel. Maar ook in een rookpiercing, traguspiercing of conchring kun je hiermee wat extra dimensie toevoegen aan je earparty. Wilde je graag een industrial piercing maar was dit niet mogelijk? Dan kun je bijvoorbeeld een forward helix en een helix piercing nemen en deze later met elkaar verbinden door middel van een kettinkje.

Deze piercing kettingen zijn volledig gemaakt van 14K geelgoud en zijn op verzoek ook verkrijgbaar in het witgoud of rosegoud. De kettinkjes zijn er in verschillende lengten en kunnen met vrijwel alle genezen piercings van 1,2 mm dikte (of dunner) gecombineerd worden.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gemaakt van 14K geelgoud
  • Vele maten voor allerlei cominaties
  • Een echte eyecatcher door de beweging van de kettinkjes
  • Eindeloos te combineren

Specificatie

Materiaal: Geelgoud 14K
Schroefdraad: n.v.t.
Soort piercing: Piercing hangers
Geschikt voor piercen: Nee

Aanbevolen producten

Deel deze pagina

Betaal veilig en snel online & in onze winkel

Vragen? Stuur een appje